Prijzen

Een juiste prijs kan pas opgemaakt worden na het zien van de hond. Het is erg belangrijk om de vacht van uw huisdier goed te onderhouden. Heeft u niet altijd genoeg tijd maak dan gerust een afspraak. In de prijs is inbegrepen: nagels knippen, wegknippen of wegscheren van overvloedig haar tussen de voetzolen, reinigen van oren en ogen, nakijken van anaalklieren, verwijderen van teken, föhnen en trimmen.

Krijgt U uw hond zelf niet goed geborsteld, mag u ook eens langskomen voor enkel een borstelbeurt.

Gelieve een seintje te geven voor de richtprijs van jouw viervoeter.

Puppy’s tot 6 maanden

Het is heel belangrijk om met je puppy zo vroeg mogelijk (vanaf een leeftijd van 8 weken) naar het trimsalon te komen. Ze zitten dan in een heel belangrijke fase, de socialisatiefase. Hierin is het heel belangrijk dat een puppy zoveel mogelijk leert, dus ook het salongebeuren. De puppy zal immers moeten wennen aan een vreemde omgeving met of zonder baas erbij, vreemde geluiden, aanrakingen van personen, water en vreemde objecten.

Door de trimbehandeling op vroegere leeftijd te accepteren zal hij op latere leeftijd minder stress hebben. Jong geleerd is oud gedaan!

Gedurende een uur wordt uw puppy gewoon gemaakt aan ons salon en alle mogelijke handelingen:

  • We zetten de puppy even in bad en maken de voetjes nat.
  • We zetten de föhn en blazer even op, zonder er echt gebruik van te maken. Zo kan hij de eerste keer alvast wennen aan het geluid.
  • Uw puppy gaat even op de trimtafel: we kijken de oortjes na, kijken naar de tandjes en naar de nageltjes en knippen deze eventueel bij.
  • We kammen/borstelen de vacht
  • We laten het geluid van de tondeuse eens horen

En dit alles voor een vaste prijs van 18,00 euro.bottom