Holistisch hondentrimsalon

Als je zoekt naar de betekenis van holistisch, komen er meestal termen als geheel, allesomvattend en heel naar boven. Holistisch naar iets kijken betekent dan ook dat je kijkt naar het geheel.

In ons hondentrimsalon kijken we dan ook naar het geheel: de vacht, het gedrag en de gezondheid van jullie honden staat bij ons in een hoog vaandel. Ons trimsalon avontuur startte al in juni 2012 op ons plekje in Dilsen-Stokkem en zetten we met veel liefde verder in Kessenich.

Essentiële oliën

100% natuurlijke producten

Wij werken met bijna uitsluitend 100% natuurlijke producten. De gezondheid van onszelf, jullie hond en de natuur is voor ons heel belangrijk. Wij gebruiken enkel producten waar wij zelf met de volle 100% achter staan. Ook werken we met essentiële oliën van de hoogste kwaliteit om jullie hond de rust te gunnen die hij/zij nodig heeft.

Wellness voor je hond

Trimbeurt

Een trimbeurt houdt in dat u hond gewassen en gedroogd wordt en dan naargelang de vacht en in samenspraak met jullie behandelt wordt. Dwz. scheren, knippen, plukken, ontwollen.

Wij werken zoveel als mogelijk 1 op 1, zodat uw hond de behandeling krijgt die hij verdient.

Een leuke winkel

Op zoek naar een leuk cadeau? Ontdek dan zeker onze winkel, waar we een selectie bieden van prachtige items voor jouw geliefde viervoeter zoals zachte pluchen knuffels en verfrissende waterspeeltjes, maar ook stijlvolle voerbakken en een scala aan andere benodigdheden. Verwen je harige vriend met het allerbeste!

Puppygewenning

Een oud gezegde is: jong geleerd is oud gedaan. Het is heel belangrijk voor jullie hond dat hij zo vroeg als mogelijk naar het trimsalon komt, voor mij is de ideale leeftijd tussen de 10 en de 12 weken.

Dit is tegen een gereduceerd tarief, voor mij is dit een investering naar de toekomst voor mezelf maar ook voor jullie hond. Daarna zie ik jullie puppy nog graag 1à 2x terug met een maandje tussen, dit kost 30 euro of meer indien uw de pup volledig gewassen wilt hebben. Dit voor de beste gewenning in zijn peutertijd, jullie beste vriend moet immers nog een leven lang naar het trimsalon.

Wat gebeurt er tijdens een puppygewenning?

Ik kijk volledig naar hoe uw pup zich openstelt in ons trimsalon, is hij een beetje bang of net onder zich uit? Op basis van onze eerste indrukken kiezen wij waarvoor uw pup op dat moment klaar is. Dus verschiet niet als wij het al te vroeg vinden om hem helemaal te knippen.

Jullie pup mag eerst ons trimsalon verkennen en met ons kennismaken. Daarna laten we hem wennen op tafel en in bad, hoort hij de geluiden van het water, de tondeuse, de föhn enz. en dit alles spelenderwijs.

Een eerste puppygewenbeurt duurt ongeveer een 30 minuten.