Kleinschalig hondenpension

Voor de beste vakantie ooit!

Welkom bij Dreams for Dogs, ons kleinschalig hondenpension

Jarenlang hebben we hiernaar uit gekeken en eindelijk is het zover: onze kleinschalige dag- of vakantieopvang. Mijn beroep is mijn passie en dat zie je zeker en vast terug in onze kleinschalige opvang. We hebben er alles voor over gehad zodat jullie honden bij ons zeker niets te kort komen.

Niets is mooier dan een hond die vraagt voor een snoepje of je uitnodigt om te komen spelen. Een liefdevolle aai of een schootje aanbieden om honden die het wat moeilijker hebben even de tijd te geven om tot rust te komen, zodat hij vollop op ontdekking kan gaan in onze kleine of grote uitloopweides.

De honden hebben een individueel binnenverblijf zodat ze lekker de rust kunnen vinden nadat ze buiten op ontdekking zijn geweest of om hun buikje te vullen. Deze zijn uitgerust met airco, vloerverwarming en een ventilatiesysteem. Maar de meeste tijd brengen ze natuurlijk samen met ons en eventueel een viervoetig vriendje door in onze uitloopweides.

Binnen en buiten is alles voorzien van camerabewaking, veiligheid staat bij ons voorop. Heel ons terrein is afgezet met draadpanelen van minimum 2 meter hoog en boordstenen in de grond.

Lees even onze algemene voorwaarden en misschien is een vakantie bij Dreams for Dogs wel iets voor jullie hond?

Jo en ik zorgen er samen voor dat uw hond de tijd niet heeft om u te missen.

We zijn state-of-the-art

Ons pas geopend hondenpension is voorzien van alle comfort. Ons doel is om de best mogelijke zorg en aandacht te bieden voor uw hond, zodat u met een gerust hart van uw vakantie kunt genieten. Ontdek zelf waarom ons hondenhotel de perfecte keuze is voor uw trouwe viervoeter.

Kleinschalig
Veel speelruimte
Individuele verblijven
Airconditioning
Vloerverwarming
Camerabewaking
Ventilatie
Nice to meet you

Bezoek en kennismakingsdag

Denk je dat een vakantie bij Dreams for Dogs iets voor jouw hond zal zijn? Stuur ons even een mailtje of bel ons even op en dan boeken we indien nodig een bezoek/kennismakingsdag.

Indien jullie een kijkje willen nemen in onze verblijven is dit uiteraard mogelijk.

Gelieve wel rekening te houden met het afgesproken tijdstip om de rust van de andere vakantiegangers niet te storen. Ons doel is om iedere vakantieganger de vakantie te geven die zij nodig hebben, dus constant bezoek kan voor sommige honden stressvolle situaties opleveren.

Nuttige informatie

Tarieven

  • € 30,00 per hond/dag (dag van brengen en ophalen wordt meegerekend)
  • 2 honden van dezelfde eigenaar = € 46,00 per dag in hetzelfde verblijf

Dreams for Dogs heeft het recht om ten alle tijden deze tarieven aan te passen.

Brengen en ophalen op het afgeproken tijdstip.

Gelieve jullie afgesproken uur te respecteren voor de rust van de andere vakantiegangers.

En zo kunnen wij meer tijd besteden aan de verzorging, huisvesting en individuele aandacht van onze vakantiegangers.

In deze prijs is inbegrepen: huisvesting, verzorging (excl. trimsalon), individuele aandacht, onze speelweides en updates/foto’s van jullie viervoeters indien jullie hierom vragen.

Medicatie

Toedienen van eventuele medicatie is voor mij geen enkel probleem, eventueel vragen we raad bij onze dierenartsen of die van jullie.

Voeding

Breng voldoende eten mee (hetzelfde eten dan thuis, dit om maag en darm problemen te vermijden) voor de ganse duur van het verblijf. Als u eigen bereide maaltijden meebrengt gelieve dit in kant en klare porties te doen. Indien u kvv geeft zorg dan dat u een bewaardoos meegeeft met de naam van u hond op. Er is een diepvriezer aanwezig.

Wat moet je meebrengen?

  • Een kussen, deken of andere vertrouwde spulletjes van uw hond of een gedragen kledingstuk van uzelf, daardoor zal uw hond zich vaak sneller op zijn gemak voelen. Hou er wel rekening mee dat nieuwe of dure spullen stuk kunnen geraken, deze vergoeden wij niet.
  • U mag ook snacks of snoepjes meegeven als vieruurtje, als beloning of voor uw hond gaat slapen.
  • Eet- en drinkbakken zijn hier aanwezig, alsook manden en dekentjes om te slapen. Riem en halsband blijven ook in het hotel aanwezig.
  • Vergeet ook zeker het inentingsboekje niet!