Dreams for dogs

Tel:   +32(0)472399677
Mail:   info@dreamsfordogs.be
Web:   www.dreamsfordogs.be

Vestigingsadres:
Boslaan (N75) 29
3650 Dilsen-Stokkem (Lanklaar)
Limburg (België)

Maatschappelijke zetel:
Sint-Pietersstraat 102
3630 Maasmechelen (Leut)
Limburg (België)

Contact

Heeft u nog vragen? Aarzel niet en vul het contactformulier in. Let er op dat er via het contactformulier enkel info gevraagd kan worden.


 

Ingave GPS

Lanklaar, Nijverheidslaan 29 (Peugeot garage) onmiddellijk rechts van deze garage is de inrit naar Dreams for Dogs.


Vanuit Hasselt - Genk

E314, afrit 32 Volg de borden Maaseik. U bevindt zich nu op de N 75. Na een vrij scherpe afdaling in de weg, passeert u 2 rotondes nabij een industrieterrein. Ga recht door aan de rotondes . 100 meter na de 2e rotonde vindt u onze inrit aan uw rechterzijde. (voor Peugeot garage)


Vanuit Maaseik

Vanuit Maaseik neem je de Rijksweg richting Dilsen-Stokkem. Op de turborotonde in Lanklaar, houdt u rechts aan (richting Genk, Hasselt) (N75). U rijdt over de brug van de Zuid-Willemsvaart. In het afdalen van de brug, ziet u links een Peugeot garage. Keer om op de rotonde. U vindt onze inrit aan uw rechterzijde. (voor Peugeot garage).


Vanuit Maasmechelen / Eisden

Neem N78 (Rijksweg) van Maasmechelen, via Eisden naar Dilsen-Stokkem. Passeer Eisden Centrum. Aan de volgende lichten (Rachels) opnieuw rechtdoor. Passeer de verkeerslichten van Lanklaar Centrum. Aan de turborotonde rijdt u naar links (richting Genk, Hasselt) (N75). U rijdt over de brug van de Zuid-Willemsvaart. In het afdalen van de brug, ziet u links een Peugeot garage. Keer om op de rotonde. U vindt onze inrit aan uw rechterzijde. (voor Peugeot garage).
bottom