Bewust in balans

Een gezonde manier van leven

Enkele jaren geleden hebben wij de keuze genomen om meer balans en gezondheid in ons leven en dat van onze honden te brengen. Dwz dat wij kozen voor een meer natuurlijker leven en dit met essentiële oliën.

Essentiële oliën

Essentiële oliën zijn niet meer weg te denken in ons dagdagelijks leven en dat van onze honden. Zij ondersteunen ons op emotioneel, mentaal, lichamelijk en spiritueel vlak. Wij gebruiken enkel en alleen essentiële oliën die 100% natuurlijk zijn, zodoende dat ze ook veilig zijn voor onze dieren.

De toepassingen zijn eindeloos! Heeft je hond lichamelijke ongemakken, emotionele troubles, etc. Samen met jullie gaan wij op zoek naar de beste oplossing.

Aan de hand van een Itovi-scan gaan we de hond uitmeten en zo zien we welke essentiële oliën of supplementen op dat moment het meest geschikt zijn voor uw hond.

U kan dus een afspraak maken voor een consult ivm essentiële oliën, de itovi-scan of een hondenmassage. Maar dit is niet enkel voor uw hond maar ook voor u. Wij streven namelijk maar naar een doel een gelukkig leven samen met uw viervoeter.